Vând creier

Am închis ușa în urma mea și am ieșit în stradă. Plouă cu frig. Mi-am ridicat gulerul de la palton, mi-am strâns eșarfa mai bine în jurul gâtului și am pornit.

O iau de la capăt. Îmi caut alt culcuș în care să-mi încălzesc picioarele și să-mi dezgheț inima. Și mintea.

Îmi caut alt loc de muncă în București. Mi-am luat la revedere de la colegi și am plecat, pe ușa aia pe care am închis-o în urma mea. Plouă și e frig pentru că orice (re)început e greu, mai ales într-un oraș cu oameni flămânzi și interese meschine.

Nu sunt proastă. Pot și îmi place să muncesc. Pot și îmi place să scriu. Pot și îmi place să fiu mai bună decât ceilalți. Și în general sunt mai bună decât ceilalți. Pentru că am mintea deschisă, am logică, rațiune, intelect, respect, bun simț, seriozitate și bune intenții. Și talent. În general, am o modestie ușor modestă.

Acest text este pentru oamenii din online care caută un om bun ca mine. Știu comunicare, social media, copywriting și alte asemenea cuvinte care se întind pe pâine și se mănâncă la micul dejun, cu tot cu cafea neagră, demidulce. N-am experiență de câmp de război, dar am mintea tăioasă ca o baionetă.

Așadar, caut job. Am nevoie de puțin ajutor să răspândesc acest mesaj, să ajungă unde trebuie. Poate cineva are nevoie de mine, poate lipsesc dintr-un puzzle. Am și CV, dar nu-l pun aici, ci o să-l trimit la timpul potrivit acolo unde va fi nevoie. Dar, pentru a mă lipi în golul geometric, am nevoie să mă ajutați cu un share sau tweet sau ce mai considerați că poate fi oferit ca mână de ajutor. Doar dacă doriți, nu e obligatoriu să fiți buni samariteni! Dar vă mulțumesc. Măcar și pentru faptul că ați ajuns la rândul ăsta și ați citit tot textul, Cine știe ce iepure sare din tufișul 2.0.

Categoria: Scoase din cuptor  Taguri: , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
8 Răspunsuri
 1. Bianca says:

  Marketing in cea mai faina biblioteca? :) http://www.bookster.ro/join

 2. Irina says:

  Caut un astfel de creier. :) Trimite-mi un cv pe adresa mea de mail. Discutam in private toate detaliile. :)

 3. mario says:

  sper ca numai il inchiriezi, nu il vinzi! :D succes!

 4. Alexandra says:

  Un profil de LinkedIn? Help me help you :)

 5. Constantin says:

  “Dacă ştii cum se face, vei avea întotdeauna un job bun. Dacă ştii de ce se face, vei fii o călăuză”. Asta pentru că văd că vrei să te angajezi. Doar atât poți? Îmi place să cred că te înşeli.
  Un angajat.Încă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>