Sărbătoare tradițională

Și familiile tradiționale capturară toți homosexualii țării, pe care îi goniră biciuiți în piața publică, unde fură cu toții arși pe rug, în uralele pline de bucurie ale mulțimii. Ajunseă acolo legați cu cătușe roz, iar pe cap purtau coronițe din curele de piele cu țintele de metal așezate invers. Unii dintre ei, aflați în fruntea grupului, purtau în brațe steaguri grele în culorile curcubeului, toate acestea folosite în trecut la înfăptuirea păcatelor scabroase.
Și după ce fură urcați pe rug, iar rugul aprins, se umplu locul de râsete și voie bună, iar în mijloc se prinse o horă maaare, de ridică în ceruri tot praful de pe caldarâm Apoi, ca prin magia Sfântului Duh, piața se umplu cu mese pline de bunătățuri, iar din cănile cu apă curgea vin roșu aprins, ca sângele neamului traditional.
Ce sărbătoare! Flăcăii fugăreau fecioarele pe după fântâni, prinzându-le în câte vreun ungher mai întunecat și băgându-le tradițional mâna pe sub fuste, mamele, tații și copiii lor nefurați stăteau la rând la poze, cu rugul arzând pe fundal, mândri și cu tradiția prinsă-n piept la bondiță; mămăițele și unchiașii ședeau pe băncile lemn, sprijinindu-se în bastoane, deasupra cărora atârnau bărbi lungi și albe, ninse cu tradiții și mirosind a tămâie, de la cadelnița care se legăna în mâinile preotilor tradiționali prezenți la eveniment.
Însă cea mai mare bucurie a celor prezenți era că, prin stârpirea homosexualilor, omenirea urma să triumfe și să reziste, să procreeze și să trăiască în vecii vecilor, fără a se mai simți vreodată amenințată de această spurcăciune sexuală. Ele, familiile tradiționale, reușiseră! Salvară viitorul omenirii!

Mai spre seară însă, când petrecerea încetă iar oamenii plecară mai toți pe la casele lor, un eveniment ciudat avu loc. De undeva din cer, de nicăieri practic, apăru în viteză un asteroid gigant care pocni Pământul peste ceafă, făcându-l țăndări. La scurt timp după coliziune, puteau fi observate, printre particulele de praf cosmic, niște scaune, farfurii, câteva mere și o bucată de friptură ce pluteau în derivă prin galaxie.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>