Reîncarnarea unui ziar

Austin Kleon e un tip din Texas care a avut o idee excelentă: a înșfăcat un ziar, a luat un marker și a început să taie cuvintele care nu-i conveneau. Rezultatul? Intrați aici să vedeți cât de ingenios a fost.

Dacă n-ați deschis linkul din silă, aștept s-o faceți, pentru că nu trec mai departe până nu vă lămuriți despre ce-i vorba.

Așa.

Bun.

Prin urmare, omul a avut o idee care, din punctul meu de vedere, poate fi oricând folosită ca matriță pentru scrierile altora. Cum ar veni, apuci ziarul de beregată și tai cu markerul la ea până sare creativitatea pe pereți.

În creație nu există limite, astfel că oricine poate aborda ideea asta din numeroase unghiuri. Adică ceea ce-am făcut și eu în imaginile de mai jos: am luat un cotidian local din Galați și am fictivizat două știri reale, fără pretenții artistice, ci doar de dragul exercițiului scriitoricesc în dulcele stil (ușor) absurd.

Rezultatul meu?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Răspunsuri
  1. ex silentio says:

    Săracu deputat Florin… :)
    Îmi place ideea, cred că ar fi bună de aplicat și pe cărți; dintr-o poveste faci … alta :)

  2. căpcă1 says:

    Moamăăă, da’ manualele de istorie sau, chiar mai bine, ălea de matematică, nu le-am putea modifica aşa ?! Hai, te rog, fă un exerciţiu de imaginaţie, ţie nici nu ţi-ar veni greu că eşti înaintea noastră la imaginaţie, ce mişto ar fi anumite lecţii de istorie !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>