Playback Text

Un fel de live text, da’ mai decalat aşa..

Update:

* În urma înghesuielii apărute între protestatari, se estimează că natalitatea României va fi în creştere în următorul an.

* Românii ştiu că Traian Băsescu e la curent cu tot ce se întâmplă acum în ţară, dar dorinţa lor profundă e să fie măcar un minim de 220V.

* O glumă adaptată – Băsescu, Boc şi Udrea merg cu maşina. Cine conduce? .. Poliţistul.

* În cele 4 zile de revoltă, protestatarii au strigat “Jos Băsescu”. Ce-i drept, n-au precizat şi cât de jos să fie, dar administratorul unui cimitir a declarat că standardul e de maxim 2 metri adâncime.

* O simplă curiozitate: oare Udrea la ce se gândeşte când aude cuvintele “jos” şi “Băsescu”?

* Rezonând cu cerinţele pieţei, Apple va răspunde nevoilor românilor şi va lansa cât mai curând Tableta iProtest cu mâner telescopic. Aceasta va avea integrată aplicaţia iSlogan şi va conţine o selecţie de lozinci premium ce pot fi folosite la diverse manifestaţii.

* Din punct de vedere aerodinamic, piatra n-ar trebui să zboare. Dar piatra n-a ştiut asta aseară şi a continuat să zboare în Piaţa Universităţii.

* Românii s-au adunat iar în marile oraşe ale ţării. Ceilalţi au rămas acasă să se înmulţească.

* Câţiva protestatari de etnie romă au venit în Piaţa Universităţii având cu ei mai multe petarde. Acestea au fost legitimate de jandarmi şi băgate în dubă pentru a fi duse la secţie.

* Aseară, huliganii au servit trupele de jandarmi cu cocktailuri molotov din partea casei. Răspunsul jandarmilor a venit ferm: ar fi mers ceva mai multă vodcă.

* Mulţi protestatari au fost arestaţi. Aceştia au fost prinşi având pietre la rinichi şi la fiere.

* Mii de oameni au ieşit în stradă. Aceştia au declarat că au lăsat trotuarele liberele pentru guvernanţi.

* Un protestatar a fost prins cu un pistol cu bile. Între timp s-a descoperit că toţi protestatarii de parte bărbătească deţin pistoale cu bile.

* Tot aseară, huliganii au strigat Libertate! în timp ce vandalizau tot ce le pica în faţă. Se pare că se antrenau serios pentru a striga şi în cele 29 de zile + cât le-o mai da judecătorul.

Muzică şi text: io şi Cozmin.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Răspunsuri
 1. Phidas says:

  Ce bine e acasa! Mai vreau o cana de ceai! :)

 2. boemul says:

  sus băsescu!!! cât mai sus!!! aşa… un ştreang legat de Arcul de Triumf sau măcar o ţeapă foarte înaltă :)

 3. pur şi simplu ador tot ce se întâmplă acum pe străzi
  :D
  ah, da! Şi am râs de m-am spart la articolul tău :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>