Glumele mele sunt ieftine, au reducere 100%

Două-trei mici poante mâzgâlesc și eu aici pe blog, să nu le dea alții înainte, că deja suntem mulți care nu vrem reducere la trafic cu ocazia black friday. Dacă între timp creierul meu mai procesează vreo glumă proastă, revin cu un update.

* Black Friday este cea mai bună afacere pentru toată lumea, iar cei mai avantajați sunt clienții. Spre exemplu, în celelalte zile ale anului, foarte puțini își permit să cumpere un televizor cu 2000 de lei. Acum, de când cu scăderea prețului la 1999 lei, toată lumea are posiblitatea să-și achiziționeze televizorul dorit.

* Câteva întreprinderi au anunțat că participă și ele la black friday cu un procentaj de minim 50% reducere de personal. De asemenea, guvernul României ia în considerare să participe și el la anul cu o reducere de buget pentru toate buzunarele.

* Pentru că foarte mulți români vor cumpăra azi bunuri de care n-au nevoie cu banii pe care nu-i au, cele mai mari reduceri sunt în domeniul IQ.

* Vinerea neagră e ziua în care au loc cele mai multe dezastre în portofelele românilor.

* Cele mai ieftine tablete se găsesc la raionul de ciocolată.

* De black friday, ar fi bine ca sexshopurile să facă măriri, nu reduceri.

Categoria: Uscate  Taguri: , , , , , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Un răspuns

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>