Emil Boc has signed out

* Emil Boc: „Am luat această decizie pentru că nu mă agăţ de putere. Nu că nu aş vrea, doar că e greu: întâi am încercat cu un scaun, apoi cu o scară şi într-un final m-am lăsat păgubaş. Puterea e prea sus pentru mine.”

* Pentru alte lămuriri cu privire la decizia luată, Emil Boc a declarat că poate fi contactat pe adresa de mail traian@basescu.com.

* Deja se vehiculează două nume pentru postul de prim-ministru: Traian Băsescu şi Traian Băsescu.

* Elena Băsescu şi-a arătat şi ea îngrijorarea pentru demisia lui Emil Boc. Aceasta a declarat că încă nu se poate hotărâ dacă să-şi ia tot un Chihuahua sau să încerce un Bichon Frise.

* Traian Băsescu a intrat iar la consultări, spre marea bucurie a Elenei Udrea, care a avut astfel ocazia să probeze un alt costum de asistentă medicală.

* Emil Boc a recunoscut că-şi doreşte să fie iar primar în Cluj şi că deja şi-a facut cont pe foursquare.

* Pe înţelesul internauţilor: Băsescu şi-a făcut update la Guvern. Emil Boc a fost băgat în Draft.

* Cum se miră oamenii în funcţie de religia pe care o au:
Creştinii: Oh my God!
Musulmanii: Oh my Allah!
Ateii: Oh my Darwin!
Boc: Oh my Băsescu!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Răspunsuri
  1. petre says:

    cum ramane cu Ponta si Antonescu ca ei deja s-au pisat pe ei de bucurie ca vin la furat deabia mai pot astepta cred ca ii zice unul celuilalt ia ca primim niste bani de la fmi si imparti si acuma guvernul va fi opozitia iar peste 4 ani iar vor reveni.
    Traiasca MS Regele Mihai I

  2. Carmen says:

    Boc has signed out, and MRU has signed in.
    acum cine pe cine influenteaza? Basescu pe Ungureanu, sau Ungureanu pe Basescu ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>