Doi tineri, internați cu toxiinfecție alimentară după ce au mâncat bătaie

Am zis să încerc și eu un text în stilul Times New Roman.

Doi tineri în vârstă de aproximativ 20 de ani au fost internați de urgență în spital după ce au mâncat bătaie într-un restaurant de la periferia orașului. Aceștia, aflați în interes de serviciu în respectiva zonă, au intrat în primul restaurant care le-a ieșit în cale, împinși find de o foame gălagioasă.
Din declarațiile doctorului, ceea ce-a declanșat toxiinfecția în organismul lor a fost faptul că nota de plată era mult prea mare, tinerilor fiindu-le imposibil să înghită așa ceva. Ca urmare, aceștia au plecat fără să plătească, situație care l-a obligat pe proprietarul restaurantului, Romeo Solidu’, să meargă după ei și să-i înștiințeze de faptul că achitarea notei de plată ajută foarte mult sănătății. Cum aceștia n-au avut încredere în cunoștințele lui medicale, Romeo s-a văzut obligat să le ofere o probă de laborator.

”Întâi am primit fiecare câte un pumn în gură, dar pentru că nu ne-a plăcut gustul, domnul Romeo ne-a servit și cu câteva picioare în stomac. Se pare că porțiile ne-au căzut greu, pentru că am început să avem grețuri și vărsături de sânge, astfel că am mers rapid la spital pentru câteva investigații medicale. Acolo am fost diagnosticați cu toxiinfecție alimentară apărută în urma faptului că am mâncat bătaie!” a declarat Gigel, unul din tinerii internați în spital.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Răspunsuri
  1. căpcă1 says:

    te-ai grăbit şi n-ai văzut completarea ulterioară a comunicatului de presă.
    toxiinfecţia alimentară s-a dovedit că se trăgea de la prea multe uscături mâncate: bâte de basseball şi vreo câteva cozi de mătură şi de lopată, păstrate de nea’ Romeo Solidu’ ca antreuri sau, uneori, ca desert.
    Aceste uscături au intat în reacţie ciudată cu băutura îngurgitată, din belşug, până atunci, adica lacrimi sincere, de durere. ori , lacrimile, se ştie că sunt sărate, uscăturile şi ele, deci, a fost o reacţie la gradul de salinitate ridicat…ridicat cu şuturi în cur, vreau să spun!

  2. boemul says:

    clar nu ţi-a ieşit, scrii mai bine decât pe TNR :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>