Distracția ca povară

Cică de revelion trebuie să ne distrăm și să arătăm bine. Că doar nu poți să stai ca trista acasă, împletind la ciorap, căci revelionul nu e în fiecare zi. Trebuie să-l planifici din timp, să ai mulți prieteni cu care să traversezi anul și să arăți bine. Că te distrezi sau nu e mai puțin important, accentul se pune pe locație și vestimentație. De ce? Dracu știe. Nu dorința sufletească primează, ci regulile societății.

- Reveica, unde vei petrece revelionul?
- Acasă, singură, în pijamale, cu bere și filme vechi rusești, care trateaza subiecte precum fragilitatea ființei umane, neantul, singurătatea și neputința rațiunii.
- Ce?
- Adică mă voi distra la maximum!

Apoi se vor retrage într-un colț și vor șușoti: ”ce ciudată e Reveica asta! Dă-o dracu! E urătă, grasă și proastă! Să stea singură, că merită!”

De revelion, trebuie să te bucuri de viață, chiar dacă ea nu înseamnă mare lucru pentru tine. Cum adică să recunoști că ești nefericit? Ești nebun? Fericirea trebuie mimată mai intens decât orgasmul.

- Reveica, și chiar vei sta singură acasă?
- A, nu, că sunt într-o relație și n-am libertatea de-a sta acasă pentru a mă uita la filme rusești!
- Cum adică?
- Adică mă voi distra la maximum!

Apoi se vor retrage iarăși într-un colț: ”oare face mișto de noi fătuca asta? Ce dracu vrea să zică?”

Nimic, doar că Reveica abia așteaptă să mimeze revelionul.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Răspunsuri
 1. raul says:

  Sunt curios daca cei ( cel / cea ) la care sunteti invitati va citi vreodata postul asta :D

  P.S. Sa te uiti la filme rusesti vechi si sa bei bere e o blasfemie, incearca cu vodca.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. cozmin says:

  In acest moment, in timpul petrecerii fara filme rusesti, bag seama ca sunt povara care te obliga sa participi la un eveniment pe care nu ti-l doreai. Data viitoare poti sta acasa fara grija ca vei avea responsabilitati si ca vei fi nevoita sa te prefaci ca nu esti sictirita de toti si toate, nu vii prejudeca deciziila, macar sa te simti bine in plenitudinea intimitatii tale:)

  Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.