De ce iubim bărbaţii

A fost o perioadă în istoria omenirii când, pentru onoarea dragei iubite virgine, tânărul brav şi plin de cele mai nobile sentimente virile îşi dezgolea pieptul, marca un X în dreptul inimii şi exclama plin de sânge clocotit către adversar:

- Hai, bă, înfige dacă eşti şmecher!

Apoi lupta urnea ca o furtună cu bateriile încărcate. În urma acesteia, unul dintre cei doi cocoşi ajungea la fiert în cazanul plin cu smoală, de pe cel din urmă tărâm.

Astăzi trăim vremuri de evoluţie. Bărbaţii au înţeles că violenţa între ei nu-i o soluţie, mai ales că şi-au dat seama ca o femeie vrea să asiste la o luptă cu portofele, nu cu sabii.

În ziua de azi bărbaţii sunt pacifişti, nu-şi mai riscă viaţa pentru femei.
Acum ei îşi desfac câte o bere, dau drumul la televizor (canal de sport) şi le lasă pe ele să-şi înfigă singure unghiile false-n gât.

Categoria: Diogene  Taguri: , , , , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Răspunsuri
  1. Marian says:

    Am ras cu pofta la final :)

  2. Ov says:

    LOL. Lupta cu portofele…Sad but true…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>