Daţi-vă gândurile mai încet să auziţi ce-am scris!

* Elena Udrea a fost huiduită de spectatorii prezenţi la Romexpo în momentul în care Lucian Bute a încercat să-i mulţumească pentru organizara meciului de box. –
Motivul era unul cât se poate de întemeiat: oamenii erau revoltaţi pentru că în ring urcase boxerul Jean Paul Mendy, şi nu Elena Udrea.

* Japonezii au inaugurat, în parcul de distracţii Fuji-Q, cel mai abrupt montagne russe din lume. – E încă un mod de-a arăta că, orice s-ar întâmpla în ţara lor, ei vor fi mereu la înalţime.

* David Beckham a devenit tată pentru a patra oară. Victoria a născut o fetiţă. – Ăsta da fotbalist serios! E golgheter până şi la el în familie.

* O companie din Coreea de Sud a construit câteva cinematografe unde se vor putea viziona filme 4D şi unde spectatorii vor putea experimenta senzaţiile din film. – Se speră astfel într-o dezvoltare a industriei filmelor porno.

* Încă una cu Elena Udrea – Prezentă sâmbătă la Braşov pentru a semna contractul de finanţare pentru viitoarea Filarmonică, Elena Udrea a fost pusă într-o situaţie stânjenitoare de către autorităţile braşovene. Aceasta a fost aşezată la o masă care nu avea tăblie în faţă, Elena fiind îmbrăcată într-un costumaş cu fustă mini. – Scopul autorităţilor a fost să vadă cu ce fel de c***e conduce Elena ministerul.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Răspunsuri
  1. Cozmin says:

    La huiduieli chiar e plauzibil, Bute nu a luptat cu cineva de calibrul sau.La ce “spate” are Udrea, ar fi tinut la pumni mai ceva ca Lennox Lewis.

  2. ex-silentio says:

    * nu e frumos să huiduiești oamenii așa… mai ales pe Udrea.Un român adevărat n-ar fi huiduit-o … ar fi sărit el însuși pe scenă s-o facă KO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>