Creștini care au sechestrat un ș

Niște organizații nonguvernamentale creștine au trimis o scrisoare deschisă către Ministerului Educaţiei şi Ministerului Sănătăţii, în care cer ca elevii să fie învățați ca, în locul prezervativului, să folosească abstinența. Dar nu pentru totdeauna, cum visează Preafericiții, ci până la căsătorie. În altă ordine de idei, ați văzut filmul ”Virgin la 40 de ani”?

Totuși, altceva vreau să vă spun. În anul de grație 2015 î.e.n, câțiva creștini practicanți, cu multe bune intenții ce țin de nevoile omului și liberul său arbitru, doresc ca elevii să fie sfătuiți să nu pună mâna sau gura sau orice altceva, pentru că (se știe!) două petice de piele care se ating și se freacă între ele îl pot scoate din draci pe Dumnezeu, din cauză că acesta nu suportă ca oamenii să-și folosească organele pentru ce au fost ele înițial concepute, ci să le lase să ruginească și să se umple de păianjeni și alte lighioane.
Și pentru ca elevii să înțeleagă cât mai bine ce au de făcut, aveți mai jos o listă cu câteva metode prin care adolescenții pot fi îndrumați, povățuiți, călăuziți cum se cuvine, în mod democratic și conform cu legislația actuală privind drepturile fundamentale ale individului:

1. Sfătuirea pe roată

Elevul este, pentru început, fixat de sol cu membrele larg desfăcute și bine întinse. Apoi, sub fiecare încheietură a mâinilor sau picioarelor sunt trecute bucăți solide de lemn. Dascălul creștin își începe lecțiile zdrobind încheieturile învățăcelului presându-le cu o imensă roată de lemn, întărită cu piese de metal. Ora de sănătate se încheie cu fracturarea oaselor mâinilor și picioarelor celui căruia i se predă materia respectivă.

2. Sfătuirea în ghete

Picioarele elevului sunt plasate între două scânduri care, la rândul lor, sunt legate între ele cu mai multe corzi bine strânse. Între aceste corzi, dascălii creștini fixează mai multe pene de lemn pe care le lovesc sistematic cu un ciocan. Cu fiecare lovitură, mici părti din tibiile celui sfătuit se sfarămă, lăsând oasele sa iasă la iveală.

3. Fecioara de fier

Cușcă de metal care are forma unei fecioare și care este dotată pe interior cu un sistem complicat de ace care, odată ușa închisă, pătrund în corpul celui îndrumat să se abțină de la sex. Aceste ace penetrează membrele, abdomenul, pieptul și ochii elevului, fără însă a-i provoca învățarea imediată. Elevul poate astfel agoniza chiar și două zile până când lecția predată îi intră bine în cap.

Dacă vreți să aflați mai multe metode prin care elevii vremurilor noastre pot fi sfătuiți să renunțe la sex până la căsătorie, în timpul ei și până după divorț, puteți găsi aici informații ajutătoare.

Doamne ajută și make money (for the church), not love.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>