Chuck. Chuck Chupa-Chups, nu Norris

Chuck e chupachupsofil, dacă-mi este permisă exprimarea. Tot ce face toată ziua e să stea cu acadea în gură și s-o savureze. Atâta tot. Nu vorbește, nu aleargă, nu mănâncă alte delicatese, nu-l interesează nimic altceva decât acadeaua chupa chups.

Cu toate acestea, Chuck are o filozofie a lui: ”Viața mai puțin serioasă – Life less serious”. E un îndemn pentru adulții care sunt mult prea serioși și au nevoie de o pauză în care să abordeze viața cu ceva mai multă relaxare. Vorba aia, viața e grea, dar cine spune că trebuie s-o luăm mereu în serios? Cu o acadea în gură, e greu să pari serios.

Chuck are și un site, unde se pot câștiga multe premii. Tot ce trebuie să faceți e să intrați pe chupachups.ro, să vă logați cu contul vostru de facebook și să învârtiți roata norocoasă a lui Chuck pentru a obține cât mai multe credite, pe care ulterior le puteți transforma în cadouri frumoase: 450 de păpuși mini Chuck, 45 de huse Chupa Chups și 6 tablete Samsung. Dar trebuie să vă jucați cu roata cât mai repede, pentru că concursul se desfășoară până la data de 14.07.2013. De asemenea, dacă dați like paginii de facebook a lui Chuck, veți găsi lucruri mai puțin serioase și concursuri cu premii frumoase.

Și în incheiere:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Un răspuns

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>