Buzele tale, două petale de liliac!

De câteva zile, o curiozitate nu-mi dă pace: de ce zona intimă a femeilor se numeşte păsărică ? E drept că aceasta dispune de nişte aripioare, dar de ce păsărică ?
Să judecăm logic problema: dacă în zona respectivă se află o peşteră, cum putem să afirmăm despre zburătoarea şi gazda locului că este o .. păsărică ? N-ar fi corect să considerăm că, de fapt, este un ..

??

P.S.: De sesizat şi faptul că se hraneşte o dată la 28 de zile cu un aliment specific zonei. Cel din imagine, spre exemplu, abia ce-a cinat.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
13 Răspunsuri
 1. Costin says:

  Dar de ce-i zice pussy???

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Poate pentru că dacă o sperii își ia zborul și n-o mai vezi multă vreme..

  Thumb up 1 Thumb down 0

 3. Mihai Baboi says:

  1. Intrebarea are sens, dar e cu atat mai deruntant in limba engleza. “Pussy”?!? De unde asemanarea. Ma rog, poate-mi scapa mie ceva :) ))

  2. Ca mi-am adus aminte cu ocazia asta. Stii care a fost primul lucru care mi-a placut cand am gasit blog-ul asta? Link-ul catre pagina ta de twitter :D Denumirea a fost faina, dar title-ul care apare cand te duci cu mouse-ul pe link mi s-a parut genial… :)

  Dupa cum ai observat, n-am raspuns la intrebarea din articol. Nu din vreo subtilitate pe care doresc sa o demonstrez, ci din simplul fapt ca habar n-am. Nici eu n-am inteles de ce.

  Thumb up 1 Thumb down 0

 4. daninho says:

  pentru ca o pasarica (atat una, cat si cealalta) se prinde greu, sau ma rog ar fi trebuit sa se prinda greu :) ))

  p.S. noi nu am facut altceva decat sa traducem de la altii… cc @Costin

  Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Costin says:

  Pussy nu este = cu pasarica. Oare in alte limbi la ce animale se mai face referire? Oana, ar trebui sa te interesezi si de asta…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 6. sandman says:

  I se zice asa din acelasi motiv pentru care sexului tare i se spune: Cocos (el), Maciuca, Darab, S(c)ula, Madular, etc. Si ei i se spune in fel si chip, iar pasarica e varianta “cuminte”, altfel i se zice “pizda” :) ))

  Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Arhi says:

  in timpul actului sexual, daca o scoti si o bagi de mai multe ori total afara/inauntru, ii bagi aer si incepe sa scoata sunete. de aici si denumirea de pasarica. doar nu era sa ii zica cimpoi

  Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.