Apel către umanitate

Am două anunțuri de făcut:

1. Tânără, blondă, ochi albaștri în fotoșop, 60-90-90, vând căruță cu cai.

2. M-am mutat în București și sunt în căutare de chirie. Momentan, stau în gara de nord, într-o cutie de carton, dar, din păcate, n-o să-mi mai permit mult timp să dorm pe acolo pentru că niște patrupede bipede își revendică dreptul la proprietate. Așadar, apelez la voi pentru ajutor. Dacă aveți nevoie de o colegă de apartament cu semnalmentele din primul anunț, vă rog să-mi dați de știre. Sau dacă știți un vecin/bunic/soră/verișoară/dușman care își caută chiriași, tot de știre vă rog să-mi dați!
Site-urile cu astfel de anunțuri nu prea mă ajută, motiv pentru care apelez la Social Media și la superputerea ei de schimbare a destinelor. Prin urmare, frați bloggeri de peste tot, puneți o veste bună în mâna mea întinsă!

Pentru cei care care nu mă au pe facebook sau twitter sau altă societate virtuală, sunt de găsit aici, aici sau la adresa de mail reveica.oana [at] gmail.com.

P.S.: Nu mă interesează traficul în chestiunea de față, dar dați și voi mai departe articolul, să ajungă la cine trebuie. Mulțumesc.

Categoria: Avizier  Taguri: , , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Răspunsuri
  1. Daca ai nevoie de un agent bun, 7 bloggerite au fost ajutate de el in timp record si cu discount, daca e din partea mea (ex: Alexandra Ivan, Ana Musat, Monica Olteanu etc). Mircea Pavel este 0721855839. Suna-l daca vrei. Multumesc

  2. Marian S says:

    Barbat liber, caut chiriasa. Proprietarul ramane in casa. Obligatoriu nefumatoare si majora.
    Chiar mai mult decat majora, eu merg spre 48.

    (Eu glumesc mult, dar puteti sa o luati si in serios).

  3. Pingback: anunţ | boemul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>