Anunţ important pentru naţiune

Iniţial, m-am gândit să împletesc un text lung, cu o introducere uşor patetică, în care să evidenţiez importanţa anunţului pe care urma să-l fac. Gând pe care l-am şi pus în practică de altfel, culminând cu ştergerea întregului text şi apucarea de acesta, în ideea că mesajul trebuie să fie simplu şi concis.
Aşadar, caut un second job. Mă interesează colaborările pe online, în care pot pune în practică tot ce-am învăţat în toţi aceşti ani de blogging şi social media. E important ca această colaborare să fie flexibilă, pentru a putea fi de ajutor ambelor părţi.

În ceea ce mă priveşte, ţin să subliniez că, pe lângă faptul că am învăţat alfabetul şi am reuşit să strâng câteva cuvinte în vocabularul meu, capacităţile mele intelectuale sunt mai mult decât modeste, astfel încât persoanele interesate de ajutorul meu ar putea să scoată capul pe internet fără nicio ruşine în obraji.

În consecinţă, v-aş fi deosebit de recunoscătoare dacă veţi reţine acest anunţ şi îmi veţi da de ştire în cazul în care ar apărea o oportunitate. De asemenea, o recomandare din partea voastră este mai mult decât binevenită, motiv pentru care vă mulţumesc încă de pe acum.

P.S.: Mă găsiţi la adresa de mail: reveica.oana@gmail.com. Bine, mă găsiţi şi pe reţelele de socializare, dar se poate discuta mai bine pe mail.

Categoria: Avizier  Taguri: , , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Un răspuns
  1. Ioan Mihai says:

    Oh, pasarica, de-as avea eu malai…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>